ŞİRKET PROFİLİ

EVERGEE İstanbul merkezli ve aktif olarak Doğu Avrupa, Afrika, Ortadoğu, Körfez, Rusya ve Türki Cumhuriyetlere hizmet veren bir firmadır. Temel faaliyet alanı Enerji ve Tesis Mühendisliği olan EVERGEE; Kritik Operasyon Mühendisliği ve Enerji Arzının Sürekliliği Hizmetleri, Dizel Yakıt Sürekli Bakım ve Parlatma Sistemleri, Petrol ve Doğalgaz Boru Hatları Mühendislik ve Taahhüdü, İletim ve Dağıtım Hatları, Enerji Santralleri ve Kompresör İstasyonlar İçin Akış Kontrol Ekipmanları Tedariği konularında uzmanlaşmıştır.

VİZYON VE MİSYON

EVERGEE müşterilerine en güncel teknolojilerle hizmet veren, somut çözüm ve memnuniyet odaklı bir vizyona sahiptir. Enerji Tesisleri ve Mühendisliği alanında global bir güç olmak adına sürekli çalışır ve hizmetlerinin merkezinde her zaman “İnsanı” tutar.

EVERGEE her çalışmasında “İnsan Merkezli Mühendislik” misyonuyla çalışır ve kendisine hedef olarak koyduğu global güç vizyonunu, sürekli kendisini geliştiren, en ileri teknolojileri müşterilerine sunan, verimlilik ve süreklilik kaygılarından asla ödün vermeyen bir misyonuyla destekler.

Blog Yazılarımız